Сотиря търси талант

На 23 май на училищната сцена се проведе грандиозното традиционно шоу „Сотиря търси талант“.

Учениците, преминали през кастинг отново излязоха пред публика с нови, още по-завладяващи изпълнения. Гостите, изпълнили залата на киносалона, подкрепяха своите любимци, а строгото жури определи победителите. Танцът на пожарникарите, изпълнен от Мария, Цеци и Ани от шести клас спечели трета награда, малката Симона от трети клас е с втора награда, а танцьорките Цвети от пети клас и Живка от седми клас, които изправиха публиката на крака, заслужено грабнаха първа награда.

Гости на представлението бяха Динка Борисова- библиотекар на читалище „Светлина -1928“, Петя Русева-представител на кметство Сотиря, Георги Стефанов- представител на „Амалипе“ за регион Сливен, родители и бивши наши ученици. Залата събра над 120 зрители и участници.

Инициативата е по проект „Подкрепа за успех“ Дейност 7 за работа с родители чрез включване на образователни медиатори и заинтересовани лица в образователния процес и насърчаване на сътрудничество с педагогически специалисти за намаляване на риска от преждевременно напускане на образователната система.