Наградено добро.

Юлия е ученичка в 3б клас и отлично се справя със задачите в часовете. Данчо също е ученик в 3б клас, но доста се затруднява. От миналата година Юлия взе самостоятелно решение да помага на Данчо и днес той се чувства по-сигурен и знаещ. А Юлия получи грамота и награда за стореното добро.

Прочети повече

Модно ревю в училище

За трета поредна година отбелязваме 17 октомври Международния ден за изкореняване на бедността – този път с модно ревю. Деца от социално слаби семейства влязоха в ролята на манекени и дефилираха пред погледа на своите съученици и учители. А дрехите, с които бяха облечени за ревюто, останаха като подарък за дефилиращите.

Прочети повече

Писмо до…

В международната седмица на писмото децата се запознаха с традиционното пощенско писмо, което се слага в плик и стига до адресата чрез пощи и пощальон. Всеки желаещ получи възможност да напише кратко писъмце до приятел, родител, учител и да го пусне в импровизираната пощенска кутия . Пощальонът Георги учтиво разнесе писмата да получателите.

Прочети повече

Ден без автомобили

Европейската седмица на мобилността се провежда традиционно от 16-ти до 22-ри септември от 2002 г. насам. В рамките на тази седмица се организират различни събития, които завършват с Ден без автомобили в последния ден на инициативата. С традиционна изложба на рисунки в инициативата се включиха и нашите ученици от четвърти и първи клас.

Прочети повече

1 октомври-Ден на музиката и поезията

По традиция на 1 октомври отдаваме почит на две от най-красивите изкуства, измисляни някога – на поезията и музиката. Затова през голямото междучасие учениците от пети и шести клас под ръководството на г-н Бакоев -учител по музика, ни поздравиха с прекрасните песни за доброто и приятелството.

Прочети повече

Равен достъп до училищно образование

В училище стартираха дейностите по проект № BG05M2OP001-5.001-0001 „Равен достъп до училищно образование в условията на кризи“ Дейност 3. Обучение на педагогически специалисти за усъвършенстване на уменията им за преподаване/провеждане на занимания от разстояние в електронна среда.

Прочети повече

Отново заедно

Изпратихме 2020-2021 учебна година. Тя беше изпълнена с безброй предизвикателства и трудности. Не винаги успявахме да сме заедно – ученици и учители. Но лятото ни даде дългоочакваната възможност да сме отново заедно по Национална програма на МОН „Отново заедно“. Заедно изживяхме морското приключение в Международния детски лагер „Морски дюни“, разположен в курортен комплекс Шкорпиловци.

Прочети повече

Ден на Безопасността на движението по пътищата

На 29.06. отбелязваме Националния ден на БДП. Инициативата е на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“. Ние в училище отбелязваме този ден, за да засилим вниманието си към проблемите на пътната безопасност във връзка  с предстоящата лятна ваканция.    „На пътя животът е с предимство”- това бе мотото на големия урок по БДП с […]

Прочети повече