Цветовете на пролетта

Децата от ателие по занимания по интереси „Свят в цвят“, подкрепени от по-малките си съученици се включиха в Националния конкурс за детска рисунка „Цветовете на пролетта“, организиран от ОУ „Христо Ботев“ с. Левка. Рисунките са включени в училищна изложба, а участниците са наградени с грамоти.

Прочети повече

Фотоконкурс „Светът, който носи усмивки“

През ноември, с фотоконкурса „Светът, който носи усмивки“, организиран от Министерството на труда и социалната политика, в партньорство с Министерството на образованието и науката, децата на България в училищна възраст бяха предизвикани да запечатат в кадър какво ги кара да се усмихват. Децата от клуба по занимания по интереси „Дигитални медии“ се впуснаха в това […]

Прочети повече

Празник на училището 2024 г.

22 март – любим ден на учители, ученици и родители! Денят започна с музикални и танцови изпълнения на групите по НП „Заедно в изкуствата и спорта“. Традиционно учениците за пример бяха наградени с грамота и брандирана раница. Децата от групата по ромски фолклор повдиганаха настроението на публиката със своето представяне. Празникът продължи с множество спортни […]

Прочети повече

Моето училище – моят дом

Ателиетата по занимания по интереси „Свят в цвят“ и „Сръчковци“ организираха училищен конкурс за рисунка и приложна творба на тема „Моето училище – моят дом“. Жури от ученици и учители разгледа творбите на децата. Победителите получиха грамоти и предметни награди на 22 март на празника на училището.

Прочети повече

Отворени врати – „Пролетна забава“

Клубовете по занимания по интереси „Литературен пътешественик“ и „В ритъма на танца“ организираха танцова пролетна забава в различни стилове. Поканите за събитието бяха ръчно изработени от ателие „С ръце и сърце“. Дворът на училището се изпълни с настроение, смях и страхотни ритми!

Прочети повече

Отворени врати – „Вълшебна лаборатория“

Клубовете по занимания по интереси „Фантазирай смело“ и „Природознайко“ обединиха наука и изкуство в една страхотна работилница. По-малките ученици наблюдаваха вълшебствата на учениците от 6 клас и се включиха в изработването на колоритни бижута и научни задачи.

Прочети повече

Седмица на отворените врати 2024 – Начало

Така вкусно започнаха дните на отворени врати, посветени на предстоящия празник на любимото ни училище! Ателие „Вкуснотека“ успя да усмихне всички прекрачили прага на училището! С хапка за стомаха и усмивка за душата, денят за учители, родители и ученици започна страхотно!

Прочети повече

Зимна приказка

С грамоти за отлично представяне в Националния конкурс „Зимна приказка“ бяха наградени рисунките на Богомила Илиева и Минка Стойкова от ателие по занимания по интереси „Свят в цвят“. Наградите пристигнаха от ДК град Белогдарчик. Честито!

Прочети повече

Ателие „Свят в цвят“ с награди от Национален конкурс

Ателие „Свят в цвят“ с награди от Национален конкурс за рисунка, посветен на 3 март -146 години от Освобождението на България от османско робство. За девета поредна година читалище „Фар-1946“ и ПГЧЕ „Васил Левски“ със съдействието на община Бургас организират конкурса, в който участват стотици деца от цяла България. Надка Асенова е носител на втора […]

Прочети повече