Конкурс „Моето мнение има значение за обединена Европа“

2-ро място от над 100 участници в конкурс на тема “ Моето мнение има значение за обединена Европа”, спечели Цветелина Мирчева в раздел рисунка. Официалното награждаване се проведе в националната библиотека в гр. София. На 12.04 ученичката беше посланик за един ден и специален гост в Министерство на труда и социалната политика.

Прочети повече

Цветовете на пролетта

Децата от ателие по занимания по интереси „Свят в цвят“, подкрепени от по-малките си съученици се включиха в Националния конкурс за детска рисунка „Цветовете на пролетта“, организиран от ОУ „Христо Ботев“ с. Левка. Рисунките са включени в училищна изложба, а участниците са наградени с грамоти.

Прочети повече

Фотоконкурс „Светът, който носи усмивки“

През ноември, с фотоконкурса „Светът, който носи усмивки“, организиран от Министерството на труда и социалната политика, в партньорство с Министерството на образованието и науката, децата на България в училищна възраст бяха предизвикани да запечатат в кадър какво ги кара да се усмихват. Децата от клуба по занимания по интереси „Дигитални медии“ се впуснаха в това […]

Прочети повече

Моето училище – моят дом

Ателиетата по занимания по интереси „Свят в цвят“ и „Сръчковци“ организираха училищен конкурс за рисунка и приложна творба на тема „Моето училище – моят дом“. Жури от ученици и учители разгледа творбите на децата. Победителите получиха грамоти и предметни награди на 22 март на празника на училището.

Прочети повече

Зимна приказка

С грамоти за отлично представяне в Националния конкурс „Зимна приказка“ бяха наградени рисунките на Богомила Илиева и Минка Стойкова от ателие по занимания по интереси „Свят в цвят“. Наградите пристигнаха от ДК град Белогдарчик. Честито!

Прочети повече

Ателие „Свят в цвят“ с награди от Национален конкурс

Ателие „Свят в цвят“ с награди от Национален конкурс за рисунка, посветен на 3 март -146 години от Освобождението на България от османско робство. За девета поредна година читалище „Фар-1946“ и ПГЧЕ „Васил Левски“ със съдействието на община Бургас организират конкурса, в който участват стотици деца от цяла България. Надка Асенова е носител на втора […]

Прочети повече

Моето училище-вчера, днес и утре

Децата от ателие по занимания по интереси „Свят в цвят“ взеха участие в конкурса за рисунка „Моето училище-вчера, днес и утре“, организиран от ОУ „Христо Ботев“ с. Самуилово. Работата на Радка Пенкова спечели поощрителна награда, за което бе наградена с грамота и материали за рисуване. Честито!

Прочети повече

Награди от „Дамян Дамянов“

„Благодарим на участниците в конкурсите, посветени на 89-тата годишнина от рождението на Дамян Дамянов и патронния празник на гимназията ни!“ С тези думи лично г-жа Дияна Костадинова се обърна към учениците-участници от ОУ „Св.П.Хилендарски“с. Сотиря. Децата получиха грамоти, награди и почерпка за представянето си в конкурса. Учениците от петите класове са наградени с грамоти за […]

Прочети повече

Първа награда за „Свят в цвят“

Конкурсът за коледна картичка и картина „Моята Коледа-2023“ , организиран от читалище „Пробуда 1961″от град Кюстендил донесе първа награда за ателието по занимания по интереси „Свят в цвят“. Честито!

Прочети повече