„Мир детей России“ – открит урок по Руски език

На 20.02.2019 г. училището ни бе домакин на инициираните от РУО-Сливен открити уроци,  във връзка с осигуряване на условия за повишаване на квалификацията на учители и поддържане на професионалното им равнище. Споделяне на добри педагогически практики в обучението по руски език бе причината да посрещнем учители по Руски език от цялата област Сливен.

Урок на тема „Мир детей России“ в 3 „в“ клас проведе г-жа Любов Стойкова – дългогодишен учител по Руски език в начален етап. По време на урока госпожа Стойкова запозна учениците с руски детски списания и с техните герои. Децата с радост приеха и изпълниха задачите, поставени от героя на списание Мурзилка. Урокът беше интересен както за децата, така и за гостите, които останаха впечатлени от знанията, уменията и поведението на децата по време на часа.

По време на конферирането колегите не спестиха комплиментите си към урока и към цялостната дейност на госпожа Стойкова, както и към уютната и приветлива училищна среда. Тръгнаха си, заредени с много позитивизъм, а ние за пореден път се почувствахме специални.