Завършвам, но продължавам ли да уча?

21 юни 2019 година – седмокласниците на Випуск 2018/2019 година събраха учителите си в двора на училището. Тук, под ръководството на класните си ръководители – VIIа  клас – г-жа Калошева и  VIIб клас г-н  Лечев, проведоха забавна творческа игра. Показаха ни, че като учиш през учебната година, можеш да се забавляваш, използвайки знанията си в игра. Учениците трябваше да откриват забавни въпроси, поставени в кошнички, изработени от клуб „Моето наследство“, пръснати из целия двор на училището. При правилен отговор получаваха дума от мотото на класа. Печели класът, който пръв си открие мотото. Първенец в играта беше VII а клас, а VII б клас игра право хоро като загубил отбор.

Учениците  специално поздравиха директора на училището г-н Георгиев. Пожелаха му като пенсионер да релаксира в ритъма на „Тенеси валс“. А за да се сеща за випуск 2018/2019 година му подариха нарисувана и пирографирана от тях картина.

На всички учители пожелаха да запазят търпението си за следващите ученици, за да стигнат и те  до пенсиониране и да са печеливши в живота.

Под звуците на песен класните ръководители подариха химикали с логото на училището на всеки седмокласник с пожелание да го използва  занапред, като продължи да учи. Голямата награда – таблет получи Злати Янков от VIIa клас.