Дядо Коледа в училище

Днес, в последния учебен ден преди дългоочакваната ваканция при нас в училище пристигнаха Дядо Коледа и Снежанка. Те зарадваха малки и големи ученици с безброй подаръци, а в замяна получиха сърдечни детски пожелания за здраве, успехи и щастлива Нова година.

Прочети повече

Никулден на Коледа

Децата от ателие „Свят в цвят“ в навечерието на коледните празници все още празнуват Никулден с наградите, спечени в националния конкурс, посветен на Свети Николай Чудотворец и Никулден в Бургас. Малките художници спечелиха първите награди с прекрасните си рисунки. Честито, първокласници!

Прочети повече

Коледен базар

В навечерието на най-уютния и семеен празник Рождество Христово – Коледа, кулинарно ателие „Вкуснотека“ по занимания по интереси организира Коледен базар, на който предложи своите вкусни творения. Малките готвачи въодушевено се подготвяха и очакваха с вълнение първото си представяне пред „клиентите“ – приятели, съученици, учители и служители. Емоциите, усмивките и заслужените поздравления още повече ентусиазираха […]

Прочети повече

Коледни писма

В навечерието на Коледа и Нова година от училище заминават коледни писма към всички краища на България. Всяко от тях носи със себе си ведро настроение и безкористна любов чрез детски рисунки, картички и послания от деца за деца, възрастни хора, или жури в конкурс. Бъдете здрави! Бъдете щастливи!

Прочети повече

Коледно настроение

Учениците от ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ от седмици са потопени в коледна атмосфера. Старателно изработените колажи  от третокласниците с класен ръководител  Силвия Вавова зарадваха любимите учители и всички, които се грижат за училището и учениците. Весели празници!

Прочети повече

Нестле за по-здрави деца

Станаха ясни победителите в конкурса “Нестле за по-здрави деца” 2020/2021 На 10 декември на  специална онлайн церемония бяха отличени 6-мата финалисти от тазгодишния конкурс „Нестле за по-здрави деца“, които получиха специални плакети и парични награди, средствата от които ще вложат в проекти, насърчаващи полезните навици за балансирано хранене и активен начин на живот у българските […]

Прочети повече

Зумба-междучасие

Напук на студа учениците заедно с учителите си подгряха предпразничното си настроение с горещо зумба-междучасие. В танца не пропуснаха да се включат и малките ни ученици-първокласниците, които се забавляваха най-много.

Прочети повече